HTV: Wettelijk Kaders Publieke Veiligheid 1Het theorie-examen WKPV 1 bestaat uit 50 vragen. Voor een voldoende moeten 36 vragen goed beantwoord zijn. Het examen duurt maximaal 75 minuten en wordt digitaal afgenomen. Klik hier voor meer exameninformatie op de website van ExTH. 

Deze module is bedoeld voor de persoon die de opleiding Handhaver Toezicht en Veiligheid volgt of heeft gevolgd en nu graag onbeperkt vragen en proefexamens wil maken.

E-LEARNING
In de elektronische leeromgeving is de theorie van de WKPV 1 opgebouwd uit de volgende hoofdstukken:

1. Misdrijven tegen het openbaar gezag    

5. Misdrijven tegen de persoonlijke vrijheid     9. Openbare orde

2. Valsheid in geschrift

6. Mishandeling 10. Openbaar gezag

3. Misdrijven tegen de zeden

7. Vernieling of beschadiging 11. Algemene veiligheid van personen en goederen    

4. Belediging

8. Begunstiging 12. Veldpolitie

De opleiding is gebouwd op 3 pijlers: theorie, vragen en proefexamens. Bij deze opleiding maakt u gebruik van de LOKAAL 58 App.

THEORIE
In de elektronische leeromgeving wordt de theorie op twee manieren aangeboden; via BOA-hoorcolleges en tekst verdeeld over hoofdstukken.

BOA-hoorcolleges
U beluistert hoorcolleges waarin de theorie wordt uitgelegd aan de hand van duidelijke voorbeelden. Terwijl u luistert, bekijkt u de verhelderende schema’s die corresponderen met de schema’s uit de hand-out. Daarna leest u in uw eigen tempo de theorie rustig door.

Tekst
Nadat u de hoorcolleges heeft beluisterd, leest u de theorie rustig door in uw eigen tempo.

VRAGEN
U maakt de vragen op twee manieren; via de BOA-memotrainer en door de door u zelf samengestelde extra oefeningen.

BOA-memotrainer
De BOA-memotrainer is een interactieve tool waarmee u effectief en efficiënt uw BOA-kennis traint. De BOA-memotrainer genereert dagelijks korte herhaaloefeningen. Aan de hand van uw gegeven antwoorden bepaalt de BOA-memotrainer welke onderwerpen voor u extra aandacht behoeven. Met de BOA-memotrainer traint u gericht naar uw BOA-examen toe. U leert altijd en overal: onderweg op uw smartphone of tablet, thuis of op het werk op een vaste computer of laptop. De BOA-memotrainer werkt in elke gangbare browser.

Extra oefeningen
U kunt ook zelf extra oefeningen samenstellen uit de database van meer dan 1200 vragen.

PROEFEXAMENS
U heeft de mogelijkheid om onbeperkt proefexamens te maken. Per proefexamen worden uit de database 40 examenvragen geselecteerd volgens de ExTH-toetsmatrijs. Als u een proefexamen heeft afgerond, ziet u direct uw resultaat. Vervolgens kunt u alle vragen nog eens rustig bekijken. Bij iedere vraag leest u een duidelijke uitleg bij het door u gegeven antwoord. De vorm en opzet van de proefexamens zijn identiek aan het definitieve theorie-examen.

LOKAAL 58 APP
De gehele opleiding volgt u op uw computer, laptop of tablet. Omdat u de beschikking heeft over onze LOKAAL 58 App, is alle theorie en vragen goed te maken op uw smartphone. Zo heeft u 24/7 toegang tot de volledige opleiding waar en wanneer u maar wilt.

INVESTERING €50 - €65 - €75
U kunt kiezen voor een toegangsduur van 30, 60 of 90 dagen. LOKAAL 58 is geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. U bespaart 21% op uw opleidingskosten omdat deze opleiding is vrijgesteld van BTW.


Investering


€ 50-65-75 per persoon, inclusief BTW

Cursusmateriaal


n.v.t.

Resultaat


Groepsgrootte


n.v.t.
n.v.t.