Trainingsdag gespreks- en benaderingstechniekenHet examen Gespreks- en benaderingstechnieken (GBT-examen) bestaat uit het voeren van twee bekeuringsgesprekken en het opmaken van één combibon. Voorafgaand aan het contact met de overtreder wordt u door de examinator gebriefd. U mag aantekeningen maken en vragen stellen. Na het tweede bekeuringsgesprek, krijgt u 20 minuten de tijd om van één van de twee bekeuringsgesprekken de combibon op te maken. 

TRAININGSDAG
Tijdens de trainingsdag Gespreks- en benaderingstechnieken brengt u de opgedane kennis van de e-learning module in de praktijk. Onder begeleiding van de trainer en een acteur worden de 11 examencases getraind. De combibonnen die u uitschrijft worden direct nagekeken en besproken.

E-LEARNING  
Voorafgaand aan de trainingsdag, leest u in de elektronische leeromgeving welke elementen essentieel zijn bij een effectief bekeuringsgesprek en hoe u die elementen optimaal gebruikt. De 11 cases die van toepassing zijn op het GBT-examen worden vanaf de briefing tot en met de uitwerking van de combibon besproken. 

Bekeuringsgesprek  
Aan de hand van een 5-stappenplan doorloopt u alle kritische beoordelingspunten om het bekeuringsgesprek op professionele en effectieve wijze uit te voeren. In een hoorcollege beluistert u de briefing, de aandachtspunten voor het examen en het effectieve bekeuringsgesprek. Op beeld leest u mee met de 5 stappen van het stappenplan. 

Combibon  
De combibon die u op het GBT-examen uitschrijft, moet de rechterlijke toets kunnen doorstaan; juist, volledig en duidelijk leesbaar ingevuld. Eén cruciale fout in de combibon heeft als resultaat dat het gehele GBT-examen als onvoldoende wordt beoordeeld. In de elektronische leeromgeving vindt u de uitwerking van de 11 combibonnen die op het GBT-examen worden geëxamineerd. 

INVESTERING €425
LOKAAL 58 is geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. U bespaart 21% op uw opleidingskosten omdat deze opleiding is vrijgesteld van BTW.

     


Investering


€ 425 per persoon, inclusief BTW

Cursusmateriaal


Resultaat


U heeft zich via de trainingsdag optimaal voorbereid op het ExTH-examen.

Groepsgrootte


3-6 deelnemers
Vierhouten

  1. 15-10-2022 van 09:00 tot 16:00 uur.