Op deze pagina vindt u een overzicht van de BOA-opleidingen die LOKAAL 58 u te bieden heeft. Zowel via zelfstudie, klassikaal als in een combinatie via blended learning.

BASISBEKWAAMHEID BOA

De basis voor de opleiding Basisbekwaamheid BOA is de elektronische leeromgeving. U kunt vragen stellen en chatten met de docent via de elektronische leeromgeving. Tijdens de trainingsdag Gespreks- en benaderingstechnieken brengt u de opgedane kennis van de e-learning module in de praktijk. Onder begeleiding van de trainer en een acteur worden de 11 examencases getraind. De combibonnen die u uitschrijft worden direct nagekeken en besproken. Meer informatie.

PERMANENTE HER- EN BIJSCHOLING - DOMEIN I

Voor buitengewoon opsporingsambtenaren werkzaam in Domein I Openbare Ruimte is er na het examen BOA-basisbekwaamheid een programma van Permanente Her- en Bijscholing (PHB). Dit programma bestaat uit vier modules, die in een periode van vijf jaar worden afgerond. In deze periode worden twee theorie-examens en twee praktijkexamens afgenomen. De twee modules theorie Wettelijke Kaders Openbare Ruimte Generiek en Specifiek en de twee modules praktijk; Sanctionerend optreden en Dienstverlening en calamiteiten. De twee theoriemodules bieden wij aan via zelfstudie, de twee praktijkmodules verzorgen wij in company. Meer informatie.

HANDHAVER TOEZICHT EN VEILIGHEID

Voor de mbo-opleiding Handhaver Toezicht en Veiligheid worden vier beroepsgerichte examens afgenomen. Twee daarvan zijn de theoriemodules Wettelijke Kaders Publieke Veiligheid, WKPV 1 en WKPV 2. De twee theoriemodules bieden wij aan via zelfstudie. Meer informatie.

IN COMPANY

Naast de zelfstudie via e-learning, verzorgen wij ook klassikale bijeenkomsten. Samen met u bepalen wij wat de beste en meest effectieve BOA-opleiding voor uw organisatie is. De volgende opleidingen verzorgen wij via blended learning:

  • BOA-basisbekwaamheid; Rechtskennis + Gespreks- en benaderingstechnieken
  • Permanente Her- en Bijscholing; Sanctionerend optreden / Dienstverlening en calamiteiten

Wilt u een klassikale bijeenkomst? Neem dan contact met ons op.

BOA-OPLEIDINGEN


MEER INFORMATIE

BASISBEKWAAMHEID BOA

PERMANENTE HER- EN BIJSCHOLING - DOMEIN I

HANDHAVER TOEZICHT EN VEILIGHEID

APP

Zodra u bent ingeschreven voor een van onze opleidingen, heeft u de beschikking over onze gratis app. Zo heeft u 24/7 toegang tot de volledige opleiding waar en wanneer u maar wilt. 

LOKAAL 58 app